BDO ser etter deg som vil bli en del av vår vekst og utvikling i Sogn og Fjordane!

Arbeidsgjevar: BDO
Arbeidsstad: Måløy

Søknadsfrist: 23. juni

Hvem er vi?

BDO er et selskap i sterk vekst, og med over 2200 medarbeidere ønsker vi å gjøre en positiv forskjell for våre kunder, samfunnet og hverandre. Vi vil være en reell bidragsyter i arbeidet for å realisere FNs bærekraftsmål, og med våre 40 000 kunder både kan og vil vi påvirke!

Vi søker dyktige og engasjerte revisorer som skal bidra til å styrke og videreutvikle våre kontorer i Førde, Måløy, Sandane og Årdal. Hos oss får du gode karrieremuligheter, enten du er nyutdannet eller har noen års erfaring. BDO er en av de største aktørene i bransjen både regionalt og nasjonalt. Vi bryr oss om kundene våre, og ønsker å være tett på det lokale næringslivet og kjenne kundens utfordringer. Det gjør vi ved å gi verdifulle råd og tilbakemeldinger som effektiviserer og forbedrer hverdagen. Og vi gjør det ved å ha dyktige og motiverte medarbeidere.

Hva gjør denne stillingen så spennende?

 • Ansvar for et bredt spekter av kunder i egen kundeportefølje.
 • En allsidig hverdag hvor du vil jobbe med en rekke bransjer og virksomheter. Du vil bistå kundene gjennom revisjonen og være kundens kontaktpunkt.
 • Prosjektlederansvar med god støtte fra kollegaer.
 • I samarbeid med andre, sørge for kontinuerlig utvikling i hvordan vi løser oppdrag både på tvers av geografi og forretningsområder.

Vi ønsker å tilpasse dine ansvarsområder etter om du er nyutdannet eller har arbeidserfaring.

Hva kan vi tilby deg?

Vi har spurt våre kollegaer om hva som er det beste med å jobbe i BDO:

 • Et skikkelig bra arbeidsmiljø. Vi spiller hverandre gode og har det gøy sammen på jobb.
 • Hver dag er ulik. Hos oss får du du jobbe med små og store kunder. Du vil kunne dypdykke ned i ulike bransjer og problemstillinger, både tverrfaglig og selvstendig. Vi lover deg en variert arbeidshverdag! Vi er en del av BDO som gir deg mulighet å jobbe på spennende kunder og prosjekter på tvers av fylkesgrensene.
 • Fleksibiliteten. Vi tror at du best selv styrer arbeidsdagen og hvor du utfører den. Dette tilrettelegger vi for som en hybrid arbeidsplass med fleksitid.
 • Utviklingsmulighetene. Vi vil at du skal lykkes og nå dine mål. Derfor har vi fadderordninger, videreutdanningsprogrammer, tett lederoppfølging og en tydelig forfremmelsesprosess

I tillegg tilbyr vi kortere arbeidsdager fra juni til august og gunstige pensjons- og forsikringsordninger.

Vi ønsker oss en kollega som har:

 • Bachelor eller master i økonomi og/eller MRR.
 • Nyutdannet eller erfaring fra revisjon/regnskap eller annen relevant økonomierfaring.
 • IT-kunnskaper og interesse for å utnytte tekniske løsninger.
 • Analytiske evner.
 • Tilknytning til lokalområdet ser vi på som en fordel.

Hvem er du?

Vi tror på takhøyde for forskjeller og at mangfold gjør oss til bedre rådgivere for kundene våre, Fremtidens Rådgivere. For å lykkes i BDO tenker vi at du huker av på noen av følgende kvalifikasjoner og egenskaper:

Vi ser etter deg som er “glad i mennesker”, som motiveres av rådgiverrollen og utstrakt kundekontakt. Vi tror du er nysgjerrig og opptatt av å utnytte teknologi, og at du ønsker å arbeide og bidra i et fremtidsrettet rådgivnings- og revisjonsselskap. Som person har du høy integritet, du evner å strukturere arbeidshverdagen din og prioritere oppgaver. Du er også opptatt av å utvikle deg selv og de rundt deg. Faget vårt og rammebetingelsene vi opererer i endrer seg hver eneste dag. Det gjør at vi hele tiden må forbedre oss, ta initiativ til å være åpne for nytenkning, nye løsninger og nye måter å jobbe på.

Hvordan søker du?

Det gjør du enkelt ved å laste opp CV-en din, karakterutskrift og andre relevante vedlegg i søknadsportalen vår. Vi går gjennom søknader fortløpende frem til fristen.