BDO søker nyutdannede med oppstart høst 2025! Er det deg?

Arbeidsgjevar:
Stillingstittel:
Søknadsfrist:

BDO
Revisjon, consulting, m.fl.
11. august

Lokasjon: kontorer over hele Norge

Asker og Bærum, Askim, Bergen, Bodø, Drammen, Egersund, Flekkefjord, Fredrikstad, Førde, Gjøvik, Halden, Hamar, Harstad, Innherred, Jessheim, Kongsvinger, Kristiansand, Lillehammer, Lillestrøm, Moss, Mo i Rana, Molde, Måløy, Namdal, Oslo, Sandane, Sarpsborg, Skien, Stavanger, Stord, Trondheim, Vestfold (Sandefjord), Ulsteinvik, Ørje, Årdal og Ålesund

Søknadsfrist: 11. august 2024 kl. 23.59 – Søk HER Drøm det. Gjør det.

Vil du bli en del av et fellesskap som er preget av ekte engasjement og høy kompetanse? For deg som ser etter fast jobb fra høsten 2025, tilbyr BDO en unik karrieremulighet. Vi ansetter nyutdannede til flere av våre kontorer i Norge. Tjenesteområdene vi søker nyutdannede til nå er: Revisjon , Business Services (regnskap) , Consulting , Corporate Tax Compliance , Deal Advisory, Digital og Kommersiell utvikling & salg. Hvem er vi?

BDO er et selskap i sterk vekst med over 2200 medarbeidere som ønsker å gjøre en positiv forskjell. For våre kunder, samfunnet og for hverandre. Vi jobber tett på hverandre og tett på kundene våre, i alle deler av nærings- og samfunnslivet. Teknologi preger arbeidshverdagen vår i stor grad og vi brenner for nye løsninger og innovasjon. Vi vil være en reell bidragsyter i arbeidet for å realisere FNs bærekraftsmål, og med våre 40 000 kunder både kan og vil vi påvirke!

Hva kan vi tilby deg?

Vi har spurt våre kollegaer om hva som er det beste med å jobbe i BDO:

1) Unikt arbeidsmiljø. Vi spiller hverandre gode og har det gøy sammen på jobb. Det finnes utallige sosiale og aktive arenaer å engasjere seg i, som for eksempel Frisk i BDO og Kultur i BDOsom har et bredt tilbud av fysiske aktiviteter, arrangementer og månedlige lønningsaktiviteter. I tillegg har vi et eget nettverk for innovasjon og nytenkning.

**2) Hver dag er ulik.**I BDO vil du jobbe med små og store kunder. Du vil kunne dykke ned i ulike bransjer og bryne deg på spennende problemstillinger, både tverrfaglig og selvstendig. Vi lover deg en variert arbeidshverdag!

3) Gode utviklingsmuligheter. BDO vil at du skal lykkes og nå dine mål. Derfor har vi fadderordninger, videreutdanningsprogrammer, tett lederoppfølging og en tydelig forfremmelsesprosess. Reisen din starter med Camp BDO (Norges beste onboardingsprogram etter vår mening), som du er en del av de første fire årene hos oss.

I tillegg tilbyr vi fastlønn med overtidsbetalt fra første time, kortere arbeidsdager fra juni til august, gunstige forsikringsordninger og muligheter for videreutdanning og kursing.

Hvem er du?

Vi tror på at forskjeller i bakgrunn, utdanning og perspektiver gjør oss bedre. Vi leter derfor ikke etter en bestemt profil, men ser for oss at du har bachelor eller master i et fagområde som er relevant for arbeidet BDO gjør.

Liker du å jobbe med tall, data og mennesker vil du trives hos oss. Vi jobber mye i team og med kunder, så det er en fordel om du er flink til å kommunisere og samarbeide med andre. Det vil også komme godt med om du har interesse for teknologi og bærekraft, som preger bransjen vår i stor grad.

Engasjement og nysgjerrighet er egenskaper som også settes pris på i BDO. Om du i tillegg har et ønske om å utvikle deg både faglig og personlig, oppfordrer vi deg til å søke!

Hvordan søker du?

Bruk søknadsportalen vår til å sende oss din CV og vitnemål fra høyere utdanning i PDF-format. Her velger du også hvilke(t) kontor og tjenesteområde(r) du ønsker å søke deg til. Istedenfor søknadsbrev, ønsker vi at du forteller oss kort om:

  • Din motivasjon for å jobbe i BDO og for valgt tjenesteområde/kontor
  • Hvilke erfaringer og/eller faglige interesser du ønsker å trekke frem som relevant for stillingen

Du vil få bekreftelse på mail når vi mottatt søknaden din. Du vil samtidig motta en separat mail med invitasjon til gjennomføring av evnetester*. Frist for gjennomføring er24 timer etter du har mottatt testene .
*Merk deg at du kun vil ha mulighet til å gjennomføre testene én gang i løpet av en periode på 12 måneder.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål: rekruttering at bdo.no

Har du lyst til å vite mer om hva som skjer i BDO? Besøk vår nettside https://www.bdo.no/nb-no/home-no , og sjekk ut når vi er på besøk på din skole; https://www.bdo.no/nb-no/karriere/rekrutteringskalender

BDO er et internasjonalt rådgivnings- og revisjonsselskap med kontorer over hele Norge. Vi har et bredt og sterkt fagmiljø, med inngående bransjekunnskap. Med mer enn 40 000 store og små virksomheter som kunder har vi opparbeidet en unik forståelse for norsk nærings- og samfunnsliv.

Hver dag går vi på jobb for å gjøre en forskjell. En forskjell for virksomheter som trenger en samarbeidspartner som kan gi råd, innsikt og skape trygghet for at beslutninger tas på riktig grunnlag.

Vi jobber tett på kundene og hverandre, og er genuint opptatt av å skape et godt arbeidsmiljø. Vi støtter medarbeidernes personlige utvikling, og gjør det mulig for alle medarbeidere å realisere gode ideer og initiativer.