Vennligst les dette før du går til undersøkelsen

HVORDAN VI BRUKER SVARENE DINE? 📣

Vi lagrer svarene dine til analysen er ferdig. Rapporten blir offentliggjort på Måløy Vekst sin nettside. Les personvernserklæring her.

«Musikk i sentrum» er kun en arbeidstittel. Måløy Vekst ønsker å gjøre en kartlegging av ungdommers behov for for en kreativ arena.

Der er INGEN feil svar og svaret ditt er anonymt!

Husk at svaret ditt er anonymt, og det finnes ingen ‘feil’ svar.😎 Vi ønsker kun å vite dine tanker. Det er supert hvis du kan utdype svarene dine. Skriv heller for mye enn for lite.  

Hva mener vi med kreativ? 

Synger du? Spiller du et instrument? Har du interesse for opptak av musikk? Mixing og mastring av musikk? Dans, lys, lyd på scene, maler du? Eller har du funnet en helt ny måte å være kreativ på som ingen noensinne har hørt om? Da gleder vi oss å høre fra deg. Dette er kun eksempler og vi har ikke en bestemt måte å forstå kreativitet på. Vi lar det være opp til deg!

 

 

Din rett til innsyn, retting og sletting

Du kan be om å få en kopi av svarene dine og du kan også be om å få svarene dine slettet innen analysen er ferdig. Det gjøres ved å ta kontakt med oss på linda@maloyvekst.no.  En rapport blir offentliggjort på Måløy Vekst sin nettside. Du får et spørsmål om du vil ha en kopi av svarene dine på slutten av undersøkelsen.