Sætren søker elektrikere/elektromontører

Del dette INNLEGGET

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter elektrikere/teknikere/ingeniører. Sætren AS har ca 30 dyktige medarbeidere og en omsetning på ca. 40 mill. Hos oss vil du få spennende og varierte arbeidsoppgaver både i privat- og bedriftsmarkedet. Foruten gode lønns og arbeidsvilkår og et godt arbeidsmiljø, har vi bl.a. egen stor firmahytte som disponeres av våre ansatte og deres familie.

Arbeidsoppgaver og ansvar:

Som ansatt i Sætren AS arbeider du selvstendig i mange ulike typer oppdrag. I jobben får du både planlegge, samordne og utføre. Arbeidet innebærer både teknisk problemløsning og kontakt med kunder. Du kommer også til å være ansvarlig for at ethvert oppdrag er i tråd med våre høye krav til kvalitet og sikkerhet. Som person er du proaktiv, positiv og jobber godt i team. Det er viktig at du ser løsninger for kunden og håndterer kunder, kollegaer og samarbeidspartnere på en profesjonell og tillitsvekkende måte. Det er et krav til søkere at de bor i regionen, eller er villige til å flytte hit (ikke rotasjonsarbeid).

Elektrikere

  • Relevant utdannelse og fagbrev
  • Førerkort
  • Beherske norsk skriftlig/muntlig

Elektrikere i Bremanger

  • Relevant utdannelse og fagbrev
  • Førerkort
  • Beherske norsk skriftlig/muntlig

For mer informasjon, se nettsiden til Sætren AS, eller ta kontakt med administrasjonsleder Dagrun Almenning Kvalheim (917 06 465), evt. faglig ansvarlig Arnljot Hole (57 85 36 22).