Søker du nye utfordringer innen regnskap? Bli rådgiver for Azets i Måløy!

Arbeidsgjevar: Azets
Arbeidsstad: Måløy, Nordfjordeid

Søknadsfrist: 19. juni

Azets er en ledende leverandør av teknologi og tjenester innen regnskap, lønn og rådgivning i Norden og Storbritannia. Til vårt kontor i Måløy og på Nordfjordeid ser vi etter flere regnskapsrådgivere til gjengen. Vi er i dag 10 engasjerte og inkluderende medarbeidere, og vi har alle ulik fartstid i både arbeidslivet og i Azets. Vi ser frem til å ta i mot nye tilskudd til gruppa!

Din fremtidige rolle og hva Azets kan tilby deg

I Azets jobber vi moderne. Vi kan tilby deg spennende utfordringer og muligheten til å jobbe med og videreutvikle bransjens mest fremtidsrettede løsninger. Vi er en innovatør i markedet og ligger langt fremme i omstillingen til bruk av automatisering, digitalisering og skybaserte løsninger.

Som regnskapsrådgiver vil du ha ansvar for leveranser til egne kunder, og være med å bygge og utvikle porteføljen din. Du vil være kundens strategiske partner hvor en betydelig del av din tid vil bli dedikert til rådgivning og støtte. Dine oppgaver vil blant annet inkludere controlling, rapportering og årsoppgjør, i tett samarbeide med våre kollegaer i og utenfor Norge. Vi åpner også opp for at en på sikt i denne rollen kan få større ansvarsområder innen personalarbeid og ledelse.

I Azets er vi også opptatt av at du som medarbeider skal få kunne utvikle deg i rollen og personlig, og alles meninger blir verdsatt hos oss. Har du den rette erfaringen og innstillingen så skal vi nok bli enige om dine lønnsbetingelser. Vi har også gode forsikrings- og pensjonsordninger slik at du slipper å bekymre deg for fremtiden.

Vi håper du har

  • Noen års relevant arbeidserfaring innen regnskap
  • Økonomisk utdannelse (relevant arbeidserfaring kan kompensere for dette)

For å lykkes og trives i denne rollen burde du like kundekontakt og relasjonsbygging, samt være løsningsorientert og tillitsskapende. Det er også viktig ha god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, på både norsk og engelsk.

Arbeidssted vil være på Azets sine lokaler i Måløy eller på Nordfjordeid. Vi tilbyr fleksibel arbeidstid. Oppstart vil være etter avtale, og vi gjør oppmerksom på at søknader behandles fortløpende.

Har du spørsmål eller ønsker å vite mer om stillingen? Ta gjerne kontakt med avdelingsleder Randi Nore på tlf: +47 975 99 640.

I Azets mener vi at kraften av mangfold er en del av vår suksess, fordi vi vet at de beste løsningene oppstår når ulike erfaringer og perspektiver møtes. Likeverd og respekt er en viktig del av arbeidshverdagen vår og vi er stolte av å ha et inkluderende fellesskap der alle kan være seg selv. Uansett bakgrunn, nasjonalitet, alder, kjønn, legning eller funksjonsnedsettelse er du velkommen til å søke på stillinger hos oss!

Om bedriften

Azets er et internasjonalt konsern som tilbyr tjenester og programvare innen forretningsdrift som regnskap, lønn, HR, rekruttering og rådgivning. Vi leverer en personlig tjeneste – både digitalt og lokalt. Våre 7.500 dedikerte medarbeidere betjener flere enn 90.000 kunder innenfor et bredt spekter av bransjer i Norden og Storbritannia. I Norge har vi mer enn 50 kontorer og over 1.000 ansatte.

Azets investerer kraftig i ny teknologi. Vi er en bransjeledende aktør innenfor automatisering, digitalisering og skybaserte løsninger. Målet er alltid at kundene våre skal nyte godt av brukervennlige kundeløsninger med stor nytteverdi.