Thon Hotel Måløy søker hotelldirektør

Del dette INNLEGGET

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Thon Hotel Måløy er et moderne, nypusset sentralt beliggende hotell i kystbyen Måløy. Hotellet ligger i hovedgata, og har gangavstand til både butikker, kjøpesenter, båt og buss terminal. Hotellet har totalt 54 rom, 3 møterom, og vi ser utviklingspotensial gjennom å øke antall rom innen kort tid.

Siden vår fungerende hotelldirektør går av med pensjon og vi ennå ikke har funnet vår hotelldirektør, så nå ser vi etter deg! Som hotelldirektør legger vi spesiell vekt på dine personlige og kommersielle egenskaper, innsikt i og aktive salg i markedet, for å utvikle hotellet sammen med ditt team. Du er øverste HMS-leder og har personalansvar. Vi ser spesielt etter deg som kjenner deg igjen i dette, og som trives i rollen som ansvarlig og kommersiell teamleder.

Kvalifikasjoner:

  • Flere års erfaring fra ledende stillinger i hotell og restaurantbransjen eller annen service bransje
  • Erfaring med konseptutvikling og kommersiell tankesett
  • Er gjesteorientert og har god erfaring med serviceledelse
  • God på tall og systemer, analytisk og kan vise til gode resultater
  • God beherskelse av engelsk og norsk flytende muntlig og skriftlig
  • Internasjonal erfaring er en fordel.

Personlige egenskaper:

Du er målbevisst, beslutningssterk og ser på mennesker som en viktig ressurs. Er resultatorientert og ser muligheter i å lede og utvikle et spennende produkt. Du har kreativ salgsforståelse, salgserfaring og salgsvilje, liker å ha en operativ og synlig rolle både i markedet og på hotellet, samt innehar gode kommunikasjonsevner.

For å være en vellykket kandidat leter vi etter deg som har disse egenskapene, da spesielt iht. salg og marked, og som har et strategisk tankesett. Du vil følge opp med presise handlingspunkter som skal levere forventet salg og resultater. Du er proaktiv i alle ledd, og du ser viktigheten av å skape en teamfølelse, samtidig som du vet å verdsette andres innsats for å nå forventede resultater. Du er en leder , som ser hver dag som en stimulerende utfordring og er full av herlig energi!

Har du erfaringen, kompetansen og engasjementet vi trenger?

Tjenesten er på fulltid og hele året. Arbeidet hos oss er variert, utfordrende og krever stort engasjement.

Da ønsker vi deg velkommen som søker på stillingen.

Vi tilbyr en spennende og utfordrende stilling med konkurransedyktige betingelser. Oppstart etter avtale.

Som hotelldirektør rapporterer du direkte til Helena Åhlberg, driftssjef NHG, kontakt oss gjerne direkte helena.ahlberg@norlandia.se

Sted: Thon Hotell Målöy

Frist: 18 sept 2022 men intervjuer skjer fortløpende og ansettelse skjer innen denne datoen.