Aksjonærer og medlemmer

Måløy Vekst har cirka 90 aksjonærer og medlemmer. Vi jobber med å ivareta våre aksjonærer og medlemmers interesser.Advokatfirmaet Angelshaug & Co består av fem advokater og en advokatassistent. Alle våre ansatte har lang erfaring med å yte juridisk bistand overfor både privatpersoner, bedrifter og det offentlige. Vi har kontorer i Ulsteinvik, Måløy og Nordfjordeid.Vi hjelper virksomheter med å oppnå sine ambisjoner ved å levere regnskap, lønn, rådgivning og forretningstjenester, både digitalt og lokalt. Det frigjør verdifull tid for kundene våre, slik at de kan fokusere på det de kan best.

Med våre kontorer på Nordfjordeid og i Måløy er vi godt kjent med det lokale næringslivet og har i mange år levert våre tjenester til virksomheter i Nordfjord.På havna i Måløy og Ålesund tilbyr vi containertjenester, stevedoring (lasting og lossing til og fra skip) og moderne fryse- og kjølelagre.

  • Betryggende – vi sikrer riktig temperatur på varene
  • Enkelt – vi tar oss av all containerhåndtering

Vi har egen havnekran og containertrucker for effektiv  lasting og lossing av skip. Vi sikrer at frys- og kjølecontainere har strømtilførsel og er rengjort. Vi har god kapasitet som gjør at vi kan håndtere store volumer i høysesongen.
Vi har moderne kjøle- og fryselagre hvor det er mulig å oppbevare varer over både kortere og lengre tid.

Designhuset Byrr er lokalisert på Nordfjordeid og Måløy i Nordfjord. 

Over fleire ti-år har våre kreatørar hatt gleda av å jobbe tett på – saman med både lokale og nasjonale kundar innan mange ulike verksemdsområde. 

Vi hjelper deg med det meste som skal til for god og heilheitleg marknadsføring.

Carlson Eiendom AS eier og driver utleie av fast eiendom og maskiner. Vi yter konsulentbistand og arbeidskraft, samt det som naturlig faller under virksomhet tilknyttet bygg. Selskapet investerer også i andre selskap med økonomisk formål.

Drage Byggevarer består av ein byggevarebutikk på Stadlandet og ein i Måløy. Dragebygg AS arbeider med salg av Industribygg, bolighus og hytter. Vi har sentral godkjenning, og deltar i ulike prosjekter i Selje, Vanylven og Vågsøy.

Ervik Havfiske AS er «operatør-selskapet» i det som ofte blir kalla Norges største linereiarlag. Drifta er administrert frå hovudkontoret på Stadlandet, samt at vi har kontorbasar både på Falklandsøyane, New Zealand, Uruguay, Gibraltar og Reading utanfor London.

Ervik Gruppa har eigarinteresse gjennom dotterselskap og tilslutta selskap. Andre fartøy har ein ulike samarbeidsavtalar med.

Ervik Havfiske driv hovudsakleg linefiske av torsk, hyse, lange, brosme og steinbit i Nord-atlanteren.

Fjord Services AS er et kompetansehus innenfor regnskap, lønn og skatt. Vi leverer også rådgivning innen regnskapsnære tjenester.

Selskapet har sin opprinnelse fra Fjord Shipping AS, og ble startet opp i 2013. Selskapet har en solid økonomi. Vi er autorisert, og underlagt Finanstilsynets krav til internkontroll og risikostyring. Fjord Services AS holder til i Måløy og vi er i dag 10 ansatte, herunder 8 regnskapsførere og 2 konsulenter. Våre medarbeidere har lang erfaring fra forskjellige bransjer, med hovedvekt mot maritime og marine næringer.

Frequency AS i Nordfjord består av eit team med marknadsføringspilotar med høg kompetanse over heile breidda i marknadsføringsfaget.

Vi har valt å kalle oss marknadsføringspilotar fordi vi handterer til dels komplekse prosessar i marknaden. Bestillinga frå kundane våre er klar: skap størst mogleg marknadseffekt med eit lågast mogleg budsjett, og dette har vi levert på i mange år!

Ved å vere marknadsføringspilotar så skal vi ha god oversikt over alt frå tenkefasen til å skape kvalitetsprodukt som blir distribuert til den rette målgruppa. Gjennom høg kompetanse på fagområde som design, filmskaping, innhaldsproduksjon, annonseplassering, trykksaker og nettsider så har vi god innsikt i kva som skal til for å få kundane dine til å handle. Det handlar om å tenke, skape og inspirere! Vi heiar på dei lokale bedriftene og vårt mål er å spele deg og bedrifta di god slik at du når dine mål. Med Frequency AS som din marknadsføringspilot så kan vi hjelpe deg med å ta av i marknaden, vi bidreg til å gje bodskapen din luft under vengjene, vi hjelper til med å ta merksemda rundt bedrifta di til nye høgder, vi bidreg til å få ideane dine til å fly og vi hjelper deg med å lande kundeavtalene trygt.

Geir Sandal As leverer varer og tjenester innen grunn- og anleggsarbeider.

Vi som jobber her vet hvordan det kjennes å minste noen som er umistelig,det har vi selv erfart. Dette er vår viktigste kunnskap. Å bli møtt av noen som vet hvordan du har det – betyr alt. Vi kan bistå med råd, veiledning og praktisk hjelp. Sammen skaper vi en vakker og verdig avskjed. Gravferdshjelpa har over 20 års erfaring i å bistå etterlatte. Vi er skolerte gjennom og medlem av Virke Gravferd.

Vi leverer og monterer alle typer anlegg både til bolig, industri og det maritime markedet

Vi hjelper deg med isolering og kapsling av varme og kalde rør. Alle deler lages på vårt eget verksted.

Vår blikkenslageravdeling produserer det meste av tynnplatedetaljer. Vi utfører også montasje av beslag, takrenner og taksikringsutstyr.

Kjernekompetanse innen kompositt- og polymermaterialer, kombinert med kreativitet og produksjonskapasitet beskriver Koda Group i et nøtteskall.

Vi ivrer og arbeider for at enda flere skal få øynene opp for kompositt- og polymermaterialenes unike egenskaper og forstå hvilke miljøfordeler produkter i kompositt kan gi oss i et bærekraftperspektiv.

Vår hverdag består av å levere avtalt kvalitet, til rett tid og konkurransedyktige betingelser. Dette verdsettes også høyt av våre mange tilbakevendende kunder- og samarbeidspartnere.

Koda er en norskeid privat selskapsgruppering og Koda Group AS er vårt morselskap i denne gruppen. Hjemmemarkedet vårt er i Norge, men nedslagsfeltet vårt er internasjonalt og i vår kunde- og prosjektportefølje leverer vi i både inn- og utland. Vår selskapsstruktur er innrettet i tre hovedretninger; teknologiutvikling, ingeniørtjenester og produksjon.

Lefdal Mine Datacenter har som mål å utnytte Norges og Lefdal Mines naturgitte fordeler når det gjelder beliggenhet, grønn energi, lave strøm- og kjølekostnader, stabil infrastruktur og politisk miljø for å skape den beste datasenterfasiliteten i Europa. Vår visjon er: «Å tilby den mest kostnadseffektive, sikre, fleksible og miljøvennlige datasentertilnærmingen i Europa»

Måløy Glassmagasin AS driver gave- og interiørbutikk i Måløy sentrum. Firmaet har drevet med handel siden 1936, og startet nettbutikk i 2012.

Vår erfaring sikrer at vi har de riktige produktene for de fleste anledninger.

Vi streber etter å levere tjenester av høyeste kvalitet. Våre ansatte innehar høy og lang kompetanse innenfor relevante fagfelt, slik at du kan føle deg trygg på at dine behov blir dekket.

Net Partner er en butikk i Gate 1 hvor vi har stor kompetanse innenfor IT og mobil. Vi ønsker at du som kunde skal være fornøyde med både servicen og produktene du handler hos oss.

Vi selger alt fra mobilløsninger, PCer, nettverk, tunge serverløsninger, alt innenfor gaming og mye, mye mer!

Ocean Electronics AS  leverer produkter og tjenester innenfor maritim og landbasert elektronikk for det profesjonelle markedet.

Vi forhandler elektronisk utstyr for navigasjon / styring, kommunikasjon, fiskeleting, overvåking og sikkerhet, for alle typer fartøy.

Vi tilbyr utstyrsløsninger, fra helt enkle system til store integrerte brosystemer – som vi skreddersyr til ditt behov. Vi utfører service, installasjon og idriftsettelse av utstyr, på alle typer fartøy, nybygg og seilende fartøy.

Våre service teknikere er spesialister med oppdatert fagkompetanse og lang erfaring, og kan hjelpe deg med alt fra enkelt komponenter til store avanserte nav / com systemer.

Paneda tilbyr innovative og toppmoderne DAB-løsninger: Sikkerhetssystemer, kringkastingsnettverk og kringkastingssystemer.

Paneda ble grunnlagt i 2001 etter å ha utviklet en idé for TV-distribusjon til UHF fra satellitt til områder som ikke har annen dekning. I 2007 vant Paneda en stor kontrakt med Telenor for terrestrisk TV-kringkasting med 165 sendere.

For tunnelsystemer har Paneda utviklet sitt eget radiosystem for innbrudd og har utstyrt hundrevis av tunneler med teknologi fra Paneda.

Paneda er også en verdensledende leverandør av DAB-hodendenheter for DAB/DAB+ multiplexing og koding med flere hundre systemer installert over hele verden, mange av disse er offentlige kringkastere som krever høykvalitetssystemer med spesifikke krav som krever et nært samarbeid i utviklingen.

Paneda er svært aktiv innen forskning og utvikling og har utviklet et helt nytt konsept som bruker DAB som informasjonsbærer for offentlige varslingssystemer

Selstad er en kompetansepartner og leverandør av design, analyser, utstyr, løsninger og service til havbasert næring. Vi opererer både på nasjonal og internasjonal basis, og  blant våre hovedprioriteter setter vi kvalitet, god service og innovasjon.

Vi samarbeider tett med våre kunder og underleverandører innen akvakultur og fiskeri for å kunne levere de beste løsningene. Med over 65 år i drift kan vi levere bærekraftige løsninger som er basert på lang erfaring og kunnskap. Samtidig skal vi alltid være tilgjengelige for våre kunder, og opererer derfor fra 18 lokaliteter i Norge, Island, Skottland, USA og Sør-Korea.

Star Seafood AS er et norsk sjømatsselskap som betjener kunder over hele verden. Star Seafood ble grunnlagt i 2018 av engasjerte personer med lang og bred erfaring fra sjømatbransjen. Eierne hadde et sterkt ønske om å skape et sjømatsselskap som fokuserer på kvalitetsprodukter og gjennomsiktighet gjennom hele verdikjeden der kommunikasjon er nøkkelen til kunde- og leverandørerfaringen.

Sætren AS er en elektro- og automasjonsbedrift med lange tradisjoner. Vi har ca. 40 ansatte og hovedkontor i Måløy. Bedriften leverer både tradisjonelle og mer innovative elektro- og automasjonstjenester. Vi er en komplett leverandør av tjenester til både større og mindre prosjekt. Ved hjelp av vårt nettverk tilbyr vi også totalteknisk entreprise på større prosjekt som inkluderer automasjon og VVS.

Visjonen vår er å vere ei drivkraft for Sogn og Fjordane gjennom god rådgjeving, tildeling av kapital til sunne prosjekt for næringslivet og folk flest. Banken er sponsor av nokre av dei største kulturarrangementa i fylket. Stikkord for vårt bidrag er mangfald, trivsel og nyskaping.

Toyota Nordfjord og Førde AS, avd Måløy holder til i vårt hovedanlegg i Deknepollen i Måløy. Her vil du oppleve et komplett bilanlegg med nye og brukte biler, delesalg, mekanisk verksted og bilskadeavdeling. I tillegg tilbyr vi bilpleie, dekkhotell og en døgnåpen vaskehall til alle våre kunder.

Vi utfører reparasjoner og vedlikehold av båter opp til 100 fot midt i Måløy sentrum. Bestill slipp-plass i dag så kan du utføre alt vedlikeholdet i romslige omgivelser.

Vegg i vegg med slippen finner du industrivarehuset med et rikholdig utvalg. Vi leverer alt av bunnstoff/zink/lakk m.m., og har et stort utvalg i verktøy og båtutstyr. Du velger mellom flere tusen vareartikler i butikken. Vi har lange tradisjoner innen kjøp og salg, og har i mange år vært leverandør til industrien, samt at vi er både agent og forhandler for kjente merkevarer.


Advokatfirmaet driver alminnelig advokatvirksomhet både innenfor forretningsjuss, offentlig rett og privatrettslige områder. Hovedtyngden av vår praksis er innenfor følgende områder:
  • Avtalerett/kontraktsrett
  • Tingsrett – De fleste rettsforhold knyttet til fast eiendom
  • Familierett og skifterett
  • Bobehandling
  • Eiendomsmegling
  • GenerasjonsskifteBabord Group er et familieeid selskap med hovedkontor på Raudeberg. Babord-gruppen består av tre hovedområder: Sjømat, fangst og industri og totalt er vi ca. 300 ansatte. Våre røtter strekker seg tilbake til 1914 og til kjøpet av det første fiskefartøyet. Siden den tid har vårlidenskap for sjømat dratt oss videre inn på produksjon og distribusjon av sjømatprodukter.

Båtbygg AS utfører reparasjon, ombygging og vedlikehold for offshore-, fiskeri og handelsfartøy.

Coast eksporterer norsk fisk til verden. Vi er et sjømatsselskap som utfordrer vårt miljø 360 grader for å skape verdi helt fra produsenter av råvarer til forbrukere.

Easy Form produserer avanserte flater i plast og komposittmaterialer til en rekke formål.

Med lidenskap og respekt leverer Ervik Seafood sjømat fra bærekraftige ressurser. Vårt overordnede mål er at sjømaten skal håndteres forsiktig gjennom hele verdikjeden, for å opprettholde best mulig kvalitet og smak, med minst mulig påvirkning på naturen når den når kundene.

Vår visjon er å tilby høykvalitets mat til verden.

Vår visjon er å være en pålitelig global partner for integrerte løsninger innen skipsstyring. Et lokalt selskap med et globalt nettverk som sikrer korte kommunikasjonslinjer og kostnadseffektive operasjoner, og som tilbyr nullskade-tjenester.

Fjord Shipping AS er et pålitelig, kompetent og kundefokusert selskap med hovedkontor i Måløy, Norge. Selskapet tilbyr total skipsstyring eller deltjenester innen HSEQ, teknisk, besetning, innkjøp, forsikring, regnskap og kommersiell drift.

G.K. Solheim Snikkarverkstad leverer tenester innan møbelsnikering og møbeltapetsering for skip, offshore, hotell, restaurant, brannsikring og spesialproduksjon.

Vi leverer edeltre, kryssfiner og møbelstoff. I tillegg er vi forhandlar av brannslokkarar og røykvarslarar.

 

Ambulerende glassmesterservice med eksperter på montering av dører og vinduer i PVC vedlikeholdsfrie produkter. Vi reiser ofte forbi der du bor, så kontakte oss for befaring og pris.

Glassfaget er ikke bare en jobb i vår familie, men også en livsstil. Vi har alle jobbet i glassfaget helt fra endt skolegang, samt at Johan og Olav har vert med faren på jobb siden de kunne gå selvstendig. Vi er alle Autoriserte Glassrådgivere i regi av Glass og Fasadeforeningen i Norge. Oss tre ansatte som eier og driver selskapet er en fin gjeng, som jobber kjapt, fagmessig og effektivt.

Havkar Drift AS er et selskap som er eid av Austevoll Melaks AS, Troland Lakseoppdrett AS og Langøylaks AS. Havkar Drift AS sin funksjon er å drifte morselskapenes oppdrettslokaliteter i Nordfjord.

Morselskapene er tradisjonsrike familiebedrifter som har 40 års erfaring med produksjon av laks og ørret. Selskapene har tilsammen 8 tillatelser for matfiskproduksjon av laks og ørret.

Vi er medlem av Salmon Group, verdens største nettverk av små og mellomstore lokaleide oppdrettsselskap.

Vi har et allsidig og moderne utvalg anleggsmaskiner som tillater oss å ta på oss mange forskjellige anleggsoppdrag.

Jimmy Nore startet for fullt året 1992, 30 år siden i 2022. Med flere ansatte har vi erfaringer på mange forskjellige arbeidsområder, som blant annet graving, sprenging, drenering, massetransport og mye mer.

Vi innehar sentral godkjenning for ansvarsrett, er medlem av Maskinentreprenørenes Forbund (MEF), og er godkjent læringsbedrift. Sammen med gode referanser og et sterkt navn i nærområdet gjør dette vår bedrift til et trygt og ansvarlig valg av entreprenør. Vi tar gjerne en samtale om ditt oppdrag, og kommer på uforpliktende befaring.

Inventum Kontorpunkt AS er en fusjon mellom tidligere Papir og Renhold AS og HR Kontor AS. I dag er Inventum Kontorpunkt en 100% lokaleid totalleverandør til kontoret.

LocalHost AS er spesialister på IT-drift og IT-infrastruktur. Vi skal være best på å forstå kunden, og vi har et sterkt fokus på kundeservice med kvalitet i alle ledd. Kjerneverdiene til LocalHost er: Ærlighet, Innovativ, Hjelpsom og Trygg. Dette er viktige verdier som alle i selskapet jobber hardt for å etterleve.

Vi ble stiftet i 2007 og er i dag 29 dyktige ansatte. LocalHost har fra starten hatt en visjon om å gjøre IT enkelt, trygt og miljøvennlig.
Våre kunder består i alt fra små enkeltmannsforetak til store multinasjonale milliardkonsern. Kundene velger selv i hvilken grad LocalHost skal være involvert i driften. Noen ønsker at vi skal ta oss av all IT-drift, mens andre leier trygg plass hos oss og fjerndrifter systemene selv. LocalHost er for alle.

Kjernevirksomheten til LocalHost er konsulenttjenester, hosting og utvikling.

Måløy Adventure er mer enn bare et regionalt bookings- og arrangementsselskap – Det er et fellesskapsdrevet initiativ eid av 33 lokale bedrifter, som alle samarbeider med et felles mål: å tilby den beste mulige reiseopplevelsen til gjester som utforsker Måløy-regionen.

Hovedkontoret til MHService ligger i Måløy. Anlegget har 9 tanker for drivstoff, egen marina, to kaier med fire pumpehus og store produktlager. I Måløy finner vi også teknisk avdeling, regnskap og administrasjon.

MHService er et tradisjonsrikt selskap med et sterkt, lokalt eierskap. De to hovedeierne er Kvalheim & Com AS og Skibenes & Søn AS, og i tillegg er noen av våre erfarne ansatte også aksjonærer.

Den største delen av virksomheten skjer ennå fra hovedanlegget i Måløy i Kinn kommune, men ekspansjonen siden 2017 har gitt virksomheten tilstedeværelse og synlighet over store deler av nordvestlandet.

Måløy Treningssenter er et frittstående senter som satser på trivsel og tilgjengelighet. Vi har lyse og fine lokaler, et trivelig miljø og tilrettelegger for gode treningsmuligheter for alle.  Vi jobber hele tiden med å videreutvikle senteret og miljøet.

Vi holder til i 2. etg. på Måløy Brygge. Vi flyttet inn i nye lokaler i desember 2020 og ønsker velkommen til et nytt og flott treningssenter.

Nordvestvinduet er en av landets ledende produsenter av vinduer, dører og fasadeelementer. Vi har lange tradisjoner, bred erfaring og en vilje til å ta ledelsen i alle situasjoner. Vi er eksperter på produktutvikling, har god kunnskap og liker å dele denne kunnskapen med kundene våre.

Med våre røtter godt plantet på nordvestlandet, og med Stadthavet som nærmeste nabo, leverer vi vinduer og dører både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Hver dag jobber vi tett med våre kunder, arkitekter og rådgivere for å lage gode vindusløsninger for prosjektene dine. Vi er et produksjonsselskap som driver med mye automatisering og kan derfor levere industri, samtidig som vi ikke glemmer viktigheten av godt håndverk.

OFS Norge er et lakse- og ørretoppdrettsselskap på land. Vi tilbyr sømløs og bærekraftig produksjon, fra smolt til ferdige produkter av høyeste for-rigor kvalitet.

Vår ambisjon er å kombinere ekspertise innen biologi og teknologi for å bli en ledende global ekspert innen oppdrett av fisk på land som produserer høykvalitets og velsmakende fisk, både fersk og frossen.

Vi er et svært kompetent team med lang erfaring innen akvakultur som samarbeider mot et felles mål: å dyrke ekspertise og høste sunn og velsmakende fisk.

Frå å vere ein eigedom som husa fiskeindustri, vert no 8000 m2 skapt om til å bli Peak Måløy – eit moderne næringslivssenter og kontorfellesskap for framtidsretta bedrifter og organisasjoner – midt i Måløy sentrum.

Stadt Towing Tank AS er en hydrodynamisk testfasilitet som utfører hydrodynamisk arbeid til støtte for designerne, byggerne og operatørene av skip og marine installasjoner.

Vi søker å være effektive og levere testtjenester av topp kvalitet hver dag. Vi har som mål å ha kort tid fra prosjektstart til levering av testresultater, simuleringer eller utviklingstjenester.

Stormbygg AS ble etablert i januar 2015. Med base i Måløy i Sogn og Fjordane, er vårt naturlige nedslagsfelt innenfor to timers kjøring fra kystbyen.

Bedriften har i dag et sterkt team av faste ansatte, med solid erfaring fra byggebransjen. Vi ønsker å være et naturlig valg for private, næringsliv og offentlige etater. Tilbyr arbeid av faglig høy kvalitet, til konkurransedyktig pris og kraftfull gjennomføring.

Sølvberg konsernet har solide røter tilbake til oppstarten i 1922. I 2022 feirar vi med andre ord 100 år! Sølvberg konsernet består av byggevarehuset XL BYGG Sølvberg AS, eigedomsselskapet A. Sølvberg Eigedom AS og byggeselskapet Sølvberg Bygg AS som sel Blink Hus  sine hus og hytter frå dei to avdelingane Blink Hus Stryn og Blink Hus Måløy. Samla omsetnad i konsernet ligg på om lag 100 millionar årleg.

Vårt løfte til deg som skal bygge er at vi skal gjere det “Enklare å bygge”.

Vi håpar at Blink Hus sin flotte huskatalog, samt alle som har bygd med Sølvberg Bygg rundt om i Nordfjord, vil gjere at alle med byggeplanar vil komme innom oss!

SparebankenVest logo

Sparebanken Vest er eid av 290.000 vestlendinger. Å være en sparebank betyr at vi deler av overskuddet vårt, for å bidra til at livet på Vestlandet blir enda litt bedre.

Det fellesskapet vi er en del av, gir oss en unik kraft. Kraft til å møte de store utfordringene som angår oss alle.

I snart 200 år har vi delt ut overskuddet som er skapt i banken til prosjekter i lokalmiljøer på Vestlandet. Som Sparebank er det våre kunder som eier oss.
Derfor er det naturlig at overskuddet også kommer kundene til gode. 

Ulvesund Elektro er en totalleverandør av elektrotekniske tjenester.

Som fagpersonar er vår viktigaste oppgåve å sikre nøyaktige, pålitelege og haldbare elektriske system. Slik at du kan slå på lyset og nyte ein kopp kaffe om morgonen. At du kjem deg dit du skal, og kan gjere jobben din. Gjennom høg teknisk kompetanse, fleksibilitet og tilgjenge ser vi til at du er påkobla – både på land og til havs. Vi tar utfordringar på strak arm, slik at du kan ha stabil kurs framover.

Vi dekker samtlige segmenter innen renholdstjenester og vaskeritjenester, samt salg og profilering av arbeidstøy og verneutstyr, og er et av de ledende selskapene i vår bransje i fylkene Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal og Oppland med omegn.

De fleste næringer er representert som kunder av oss: Næringsmiddelindustri, Industri, Maritim næring, Handel og service, Helse, hotell & restaurant og campingplasser.

Andreassen Gruppen har en historie som går tilbake til 1969, og er i dag produsent og leverandør av fisk og skalldyr til storkjøkken, dagligvarekjeder og grossister. Vi har lang erfaring innen foredling og salg av førsteklasses sjømat til det norske og internasjonale markedet. 

Vi har mottaks- og produksjonsanlegg i Måløy og Værøy, samt salgskontorer i Oslo, Måløy og Værøy. Andreassen Gruppen har også produksjon i Kina og Thailand hvor vi har investert i egne produksjonslinjer.

Er det på tide med service eller periodisk kjøretøykontroll? Eller har du en bilskade du ønsker en vurdering av? Bil Body – Bilverksted, oppretting og lakkering har drevet bilverksted i Måløy i en årrekke, og leverer pålitelige og profesjonelle biltjenester til en hyggelig pris.

Inntil 1997 stod selskapet uten forbindelse til landsdekkende byggevarekjeder, og butikken holdt da til i Måløy sentrum. I 1997 åpnet selskapet et nytt anlegg med butikk og lager samlet i Myrane Industriområde i Deknepollen. Selskapet har siden 2012 vært medlem av og profilert gjennom byggevarekjeden XL-BYGG.

Bygg & Boligmarkedet AS er i tillegg medlem av ferdighuskjeden Nordbohus.

Domstein er en familieeid leverandør av fisk i nærmere 100 år. Sjømatkonsernet er en betydelig aktør innen kjølt og fryst sjømat i de nordiske markedene og driver i tillegg handel med fryst fisk over hele verden. Vi skal være førstevalget for miljøbevisste kunder – som verdsetter god forvaltning av havets ressurser og en bærekraftig verdikjede. 

Fagskulen Vestland er ein av dei største offentlege fagskulane i landet, med vel 2170 studentar og om lag 200 tilsette. Vi tilbyr høgare yrkesfagleg utdanning som ligg på eit nivå over vidaregåande opplæring. Våre utdanningar er korte og yrkesretta, og byggjer på fag-/sveinebrev, eller relevant arbeidserfaring. Skulen har eit stort og variert utval av utdanningar med tilbod innan maritime, marine, tekniske, petroleumtekniske, grøne- og helsefaglege retningar.

AS Fiskevegn er ein global aktør i produksjon og sal av line og fiskereiskap til profesjonelt fiskeri, samt detaljhandel via butikkutsal i Ålesund.

Selskapet er lokalisert på Flatraket i Stad kommune og har salskontor og butikkutsal i Ålesund.

Flatraket Industribygg AS og Storvika AS er eigedomsselskapa som verksemda er lokalisert i på Flatraket og i Ålesund.

Det er totalt ca 40 medarbeidarar i konsernet.

Fjordenes Tidende ble etablert i 1910 og er det største mediehuset i Nordfjord.

Mediehuset dekker nyheter fra kommunene Kinn, Stad, Bremanger og Vanylven.

Gangsø Kontraktmøbler leverer møbler til kontor, kantine, konferanse, hotell, forsamlingslokaler, eldrehjem, institusjoner, sykehjem , kommuner, m.m.

Vi leverer kvalitetsmøbler fra Ekornes, Foraform, HÅG/FLOKK, Helland, Dencon, HAY,  Four Design, Scan Sørlie, VAD, Sarpsborg Metall, Kontorsentret, m.flere.

Vi satser på utdannelse og høy kompetanse innen vårt fag. Derfor kan vi love god service og leveringsdyktighet. Vi utfører kvalitetsikret arbeid til rett tid og riktig pris. Husevåg Rør er medlem av NRL og er en godkjent Mesterbedrift.

Tenesteområda i kommunen er delt inn i sentraladministrasjon, barnehage, grunnskule, kommunehelse, pleie og omsorg, barnevern, sosialteneste, kultur, fritid og kyrkje, plan, byggesak og miljø, næring og samferdsle, bustad, brann- og ulukkesvern, vatn, avløp og renovasjon.

Kinn har 13 skular. Av dei er 2 reine ungdomsskular og ein 1-10 skule. I tillegg kjem kulturskulen. Det er 2340 elevar i grunnskulen. Kinn har 17 barnehagar, 4 av dei er private. Det er 834 barn i barnehagane i Kinn kommune.

Maritim Park er et kontorfellesskap på Raudeberg, en kort kjøretur fra Måløy.

Måløy Byforening er en forening for butikker og andre næringsdrivende i Måløy sentrum og Deknepollen. 

Byforeningen jobber med lokal handel og synlighet for arrangementer i Måløy.

Måløy vidaregåande skule er ein mangfaldig og framtidsretta skule. Hos oss kan du velje mellom fleire ulike yrkesfag, studiespesialisering og TAF/YSK, noko som gjer at du vil oppleve eit rikt og spennande miljø. Vi er særleg kjend for vårt tilbod innan marine og maritime fag, og er den einaste vidaregåande skulen i nordre del av Vestland som tilbyr maritime fag.

Mowi har anlegg og aktivitet i hele Norge. Hver dag produseres millioner av måltider med sunn og god laks i norsk farvann. Mowi er verdens største oppdrettsselskap, og har aktivitet i 25 land.

Måløy Seafood ligger i Måløy og har vært eid av Coast Seafood siden 2007. Coast har vært salgsselskapet for Måløy Seafood AS siden 1999. Anlegget har lagringskapasitet for 5000 tonn pelagisk fisk.

Vi har 8 fileteringsmaskiner fra Baader for å produsere topp kvalitet fileter og skiver. Vår daglige frysekapasitet er rundt 280 tonn.

Vi bygger kvalitetsbåter i kompositt.

NORDWEST3D tilbyr tenester innen 3D Design, 3D Modellering, Fotomontasje, Produkt Utvikling, Visualisering og Animasjon.

Basert på to tiår med testing og utvikling av teknologien har ONTEC (Onshore Technologies AS) en optimalisert design som gir gode vekst- og strømforhold som fremmer en robust og smakfull fisk som ligner på villaks. OFS Norge er hovedaksjonær i ONTEC.

ONTECs unike fleksibilitet til å bytte hver tank uavhengig mellom RAS, hybrid og gjennomstrømningsmodus muliggjør enestående biotrygghet i RAS, samt jevnere og mer bærekraftige operasjoner som resulterer i mindre håndtering av fisk, færre sykdommer og bedre kontroll over vannkvaliteten. Energiforbruket vurdert til 3,5 kWh/kg er, så langt vi vet, best i klassen.

Med de beste hodene lokalt og globalt hjelper vi din virksomhet med alt fra rådgivningrevisjonøkonomi og juridiske tjenester

Nøkkelen vår er å sette sammen team med ulike bakgrunner og perspektiver som sammen finner svar på de vanskeligste utfordringene. Dette er mener vi er fremtidsformelen. 

Seacon er et selskap som driver maritim prosjektering, og innehar tverrfaglig kompetanse innen fartøy, fiskeri og maritim virksomhet generelt.

Seacon sitt hovedkontor er sentralt lokalisert i Måløy, med skipsleia rett utenfor kontorvinduene. Området i og rundt Måløy har lange tradisjoner innenfor verft, fiskeri og servicefunksjoner for maritim næring. 

Skipskompetanse er et uavhengig norsk skipsdesign- og konsulentselskap.

Vi har tradisjoner for nytenking der vi skaper prosjekter som setter våre kunder i front av utviklingen.

Vår bransje lever av havet og ressursene i det. Vi har derfor naturlig fokus på bærekraft.

Skipskompetanse utvikler moderne skipsdesign fra første skisse til detalj- og produksjonstegninger.

Vi tar hånd om alle faser i utviklingen av deres prosjekt; spesifikasjoner, arrangement, skrogdesign, beregninger og systemdesign.

Stadyard tilbyr komplette løsninger med høy kvalitet for reparasjon, vedlikehold og nybygging innenfor den maritime sektoren.

Vår visjon er å være et foretrukket alternativ innenfor reparasjon, vedlikehold og nybygging med bakgrunn i vår kompetanse på vårt godt beliggende og kompakte verft på Raudeberg.

Thon Partner Hotel Måløy er et sentralt beliggende hotell i kystbyen Måløy. Hotellet ligger i hovedgata, og har gangavstand til både butikker, kjøpesenter, båt og bussterminal.

UNU AS er ei tradisjonsrik bedrift innan bygg- og anleggsarbeid i Ytre Nordfjord. Vi utfører alle typar byggeoppdrag for både private og offentlege byggherrar. UNU AS ønskjer å forbli ein av dei leiande byggentreprenørane i Nordfjord gjennom fokus på kvalitet, tryggleik, yrkesstoltheit og truverde.

Fiskerens salgsorganisasjon for Vestland som har ansvaret for all førstehåndsomsetningen av hvitfisk.

Whereby er en videokonferanseplattform som lar brukere samhandle via video og lyd. Plattformen tilbyr funksjoner som skjermdeling, deltakelse via nettleser uten behov for nedlasting eller installasjon av programvare, og muligheten til å planlegge møter og invitere deltakere. Whereby er designet for enkel bruk og er populær blant små bedrifter, frilansere og personlige brukere som trenger et enkelt og pålitelig verktøy for virtuelle møter og samarbeid.