Bedriftsbesøk hos Sætren AS

Del dette INNLEGGET

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Fredag 18. februar var vi på bedriftsbesøk hos Sætren AS. Sætren har røtter tilbake til 1920 i Måløy, og etter over 100 år i drift i Måløy er de et veletablert selskap. Bedriften har i dag 40 ansatte innen elektro og automasjon, inkludert 9 lærlinger. 6 på elektro og 3 på automasjon. Hvert år tar de inn 4-5 lærlinger, flesteparten kommer fra Eid videregående skole. 

Teknisk sjef Einar Rune Sætren har sine røtter i selskapet, og runder 40 år som medarbeider i selskapet i år. Det var i sin tid bestefaren hans som startet selskapet. Daglig leder er Kjell Gunnar Tennebø, og administrasjonsleder er Dagrun Almenning Kvalheim. 

I tillegg til elektroinstallasjon, er Sætren er ledende på automasjon. Bedriften driver med flere større utviklingsprosjekter, og de har jobbet med det nye bygget på Kulatoppen de siste årene. Raudeberg/Barstadvika er også et viktig industriområde hvor de har mange oppdrag, blant annet hos det landbaserte oppdrettsanlegget til OFS.

Sætren er en del av et sterkt elektrofaglig miljø i Måløy, og til sammen jobber ca. 100 personer innen elektro og automasjon her i området. Måløymiljøet har mange store oppdrag inn mot opprett, fiskeindustrien, båtbygging og det private markedet. Med et så sterkt og variert næringsliv Måløy har, er det det viktig å ha gode lokale bedrifter som en kan samarbeide med lokalt. 

Vi gleder oss over å ha sterke, lokale bedrifter, og ser frem til å følge med videre på utviklingen hos Sætren!