Frokostmøte 28. okt

Mange tok i dag turen til Parken Kulturhus og frokostmøtet til Måløy Vekst.

Ordfører Ola Teigen i Kinn kommune holdt innlegg om «Slik blir Kinn» og vi fikk høre om Kinn i nye Vestland fylke og saker som er viktige for vår nye kommune.

Nye plansjef i Kinn kommune, Heidi Dyrøy satte fokus på hvordan en kan får til et best mulig samarbeid mellom næringsliv og kommune i plan- og byggesaker, og vi fikk se den nye organiseringen av avdelingen. Måløy Vekst og Kinn kommune v/ planavdelingen inviterer til forum for plan og byggesaker, torsdag 5.desember. Mer informasjon om dette kommer.

Prosjektleder Sissel Wik i Måløy Vekst gav en kort oppdatering på hva som er på gang i reiselivsprosjektet. Måløy Vekst jobber nå også tett sammen med Nordfjord Havn og Vågsøy kommune for å se på hvordan vi kan stimulere til økt bruk av Torget og skape mer aktivitet i sentrum. Vågsøy kommune setter i disse dager i gang prosjektering av Torget for å få på plass en helhetlig plan. Måløy Vekst jobber nå med å få på plass en sentrumsforening innen nyttår.

Agnar Lyng gav publikum innblikk i den spennende branding og konseptutviklingen til Babord Group, og vi fikk høre om planene deres videre. Babord Group og branding-byrået Kind mottok i år utmerkelsen Reddot design award i Berlin, blant 8700 deltakere fra hele verden.

Kreativ leder Sunniva Djupedal ved Blåmyra AS fortalte om i det nyoppstarta designstudioet ved Stadhavet, og hvordan de jobber.

Torill Domstein som er coachingveileder i Måløy for Folkeuniversitetet holdt innlegg om aktuelle kurs og utdanningstilbud fremover, og Linda Hovland som er daglig leder i Framtidsfylket gav oss innblikk i hvordan de jobber med traineeprogrammet og fordelene med å være traineebedrift.

Frokostmøtene til Måløy Vekst er en populær møteplass med veldig bra oppmøte. Dette viser at slike møter er en fin arena for næringsliv og kommune å møtes på, og få faglig påfyll.

Måløy Vekst er opptatt av at det skal være gode relevante tema på frokostmøtene som er nyttige og gir faglig påfyll. Vi ønsker veldig gjerne innspill på tema som næringslivet og kommunen vil vi skal sette på agendaen, så kontakt oss gjerne for innspill.