Informasjonsmøte om cruisesatsing i Måløy

Sommeren 2022 skal Måløy settes på reiselivskartet som cruisedestinasjon. Det har vært flere mindre cruiseanløp i Måløy tidligere, men per dags dato er det ventet 25 cruiseanløp og rundt 60 000 turister i perioden mai til september neste år.

Nordfjord Havn har allerede solgt inn Måløy som destinasjon med ulike turer i området, og har engasjert Måløy Vekst til å koordinere aktivitet i sentrum. Flere har etterspurt mer aktivitet i sentrum, spesielt på sommertid, og nå har vi en ypperlig mulighet til å skape det. Vi ønsker å tilrettelegge så det blir en god opplevelse for turistene og for innbyggerne lokalt, samtidig er vi opptatt av lokal verdiskaping!

Vi har allerede fått flere spørsmål om satsingen etter at Fjordenes Tidene hadde artikkel i avis og på nett, og nå inviterer vi til et informasjonsmøte om cruisesatsingen onsdag 3. november fra kl. 18 i kantina til Måløy Vekst. På møtet vil Nordfjord Havn orientere om satsingen og Måløy Vekst vil informere om sitt oppdrag og veien videre.

Meld deg på her.

Til info: Det vil bli invitert til flere møter utover høsten. Dette første møtet er et allment informasjonsmøte, deretter vil egne møter for reiselivsaktører og lag- og organisasjoner bli satt opp.