Konferanse om digitalisering av kystnæringene 6.-7. desember

Driver du innen kystnæring og lurer på hvilke tjenester du kan benytte deg av for å lære mer om digitalisering og innovasjon?

Da må du melde deg på Næringskonferansen i Måløy 6.-7. desember!

Konferansen har fått tittelen: Digitalisering av kystnæringene – Data, høykapasitetsberegninger og kunstig intelligens

Det nasjonale kompetansesenteret for HPC (NCC) samler kystnæring, klynger og tjenestetilbydere til to spennende dager satt av til å snakke om innovasjon og vekst. Her får du delta i interessante diskusjoner og høre fra klynger og bedrifter innen kystnæringene som har lyktes med digitalisering og vekst. Det nasjonale kompetansesenteret for HPC er et samarbeid mellom Sigma2, SINTEF og NORCE. NCC hjelper små og mellomstore bedrifter med å bli mer effektive og innovative, og er en viktig inngangsport til avansert teknologi for industri og offentlig forvaltning.

I løpet av konferansen blir det mulig å besøke Lefdal Mine Datacenter, hvor fremtidige nasjonale superdatamaskiner skal installeres 700 meter inne i fjellet. Datasenteret holder til  i spektakulære omgivelser i en gammel olivingruve like i nærheten av Måløy. 

Det statlige aksjeselskapet Sigma 2 har valgt Lefdal Mine Datacenter som leverandør av datasenterkapasitet for de nasjonale e-infrastruktursystemene. Dette omfatter NIRD (National Infrastructure for Research Data) og fremtidige superdatamaskiner. NIRD er allerede installert og har offisiell åpning i Lefdal Mine Datacenter 6. desember. 

Se detaljert program og meld deg på konferansen her: Konferanse: Digitalisering av kystnæringene | Sigma2

Trenger du overnatting i Måløy, så ta direkte kontakt med Anette Botnmark Jahre på mail: anette@maloyvekst.no

Prisen er 1295,-kr for en natt på Thon Hotel i Måløy.