KURS FOR REISELIVSNÆRINGEN

Kursus om gott vertskap
fjordkysten-måløyvekst-sunnfjordutivkling logo

KURS FOR REISELIVSNÆRINGEN

Reiselivsnæringen er inne i en tid med store utviklingsbehov og muligheter. For at næringen skal utvikle seg er det viktig at en fyller på med kompetanse for å kunne tilby attraktive produkt, få verdiskaping og vekst. Visit Fjordkysten, Måløy Vekst og Sunnfjord Utvikling har inngått et kurssamarbeid for å tilby reiselivsnæringen et bredt utvalg av kurs. I høst og vinter tilbyr vi følgende kurs.

AVLYST

Kursus om gott vertskap

GODT VERTSKAP

Tid og sted kommer snart!

Et godt vertskap er avgjørende for hvor vellykket en ferieopplevelse blir. Fornøgde kunder forteller venner og kjente om sine gode opplevelelser hos deg. Det betyr høyere avkastning, gjenkjøp og gratis reklame. Kursholder er Märit Torkelson. Mer informasjon om kurset.

Send e-post til post@sunnfjord.no for påmelding.

NOVEMBER

25. - 26.

oplevelseskurset

OPPLEVELSESKURSET

Dato: Dag 1 og 2: 25. – 26. november. Dag 3: En dag i desember.
Stad: Quality Hotel Florø, Florø
Pris: 1500,- Inkluderer kursavgift og måltid på dagtid. 

På Opplevingskurset lærer du en ny og inspirerende måte å arbeide med innovasjon og produktutvikling på, der også prinsippene for et bærekraftig reiseliv er en del av utviklingsprosessene. Kurset er ypperlig for ledere i små og mellomstore reiselivsbedrifter. Kursholder er Pål Medhus. Mer informasjon om kurset

Send e-post til marita@fjordkysten.no for påmelding.

FEBRUAR

4. - 5.

pakking distribusjon

PAKKING, DISTRIBUSJON OG SALG

Dato: Dag 1 og 2: 4. – 5. februar. Dag 3: 10. mars 2020.
Stad: Thon Hotel Måløy, Måløy
Pris: 1500,- Inkluderer kursavgift og måltid på dagtid. 

Kurset «Pakking, distribusjon og salg” er et kurs med målsetting å gjøre deg i stand til å sette sammen attraktive produktpakker, oppnå resultat i salgsarbeidet og bidra til en breiere og mer kostnadseffektiv distribusjon av ditt reiselivsprodukt. Kurset er ypperlig for ledere i små og mellomstore reiselivsbedrifter. Kursholder er Børre Berglund. Mer informasjon om kurset.

Send en e-post til sissel@maloyvekst.no for å melde deg på.