frokostmøte 12 feb.

Måløy Vekst inviterer til frokostmøte torsdag 14. mai kl 08.00-10.00 (frokost fra kl 07.30)

Del dette INNLEGGET

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Måløy Vekst inviterer til frokostmøte torsdag 14. mai kl 08.00-10.00 (frokost fra kl 07.30) på Parken Kulturhus på Raudeberg.

Vi starter opp igjen med frokostmøter torsdag 14. mai, men med noen begrensninger for å ivareta smittevern. Vi har en plassbegrensning på 50 personer i Parken Kulturhus, så her blir det førstemann til mølla. Aksjonærer i Måløy Vekst vil bli prioritert om det er mye påmeldinger. De som ikke får plass i kulturhuset eller ikke har anledning til å møte fysisk, vil kunne melde seg på til å følge møtet på video.

 

Smittevern

For å ivareta kravet til smittevern må alle som skal delta på møtet registrere seg med navn og e-post (for evt smittesporing), i tillegg vil salen innredes med stor avstand mellom deltagerne. Frokosten vil være ferdigpakket og lagt ut på plassene til deltagerne på forhånd. I tillegg oppfordrer vi til å unngå fysisk kontakt (håndhilsing etc) og til å vaske hendene godt eller bruke hånd desinfisering som vil være utplassert ved inngangen.

Hvordan følge møtet på video?

De som melder seg på til å følge møtet på video vil motta en link på e-posten de oppgir der de kan klikke for å følge møtet.

Påmelding

Påmelding:

Trykk på knappen og fyll inn navn og epostadresse for å melde deg på: 

Tema for møtet