Måløy Vekst inviterer til frokostmøte torsdag 14. mai kl 08.00-10.00 (frokost fra kl 07.30)

frokostmøte 12 feb.

Måløy Vekst inviterer til frokostmøte torsdag 14. mai kl 08.00-10.00 (frokost fra kl 07.30) på Parken Kulturhus på Raudeberg.

Vi starter opp igjen med frokostmøter torsdag 14. mai, men med noen begrensninger for å ivareta smittevern. Vi har en plassbegrensning på 50 personer i Parken Kulturhus, så her blir det førstemann til mølla. Aksjonærer i Måløy Vekst vil bli prioritert om det er mye påmeldinger. De som ikke får plass i kulturhuset eller ikke har anledning til å møte fysisk, vil kunne melde seg på til å følge møtet på video.

 

Smittevern

For å ivareta kravet til smittevern må alle som skal delta på møtet registrere seg med navn og e-post (for evt smittesporing), i tillegg vil salen innredes med stor avstand mellom deltagerne. Frokosten vil være ferdigpakket og lagt ut på plassene til deltagerne på forhånd. I tillegg oppfordrer vi til å unngå fysisk kontakt (håndhilsing etc) og til å vaske hendene godt eller bruke hånd desinfisering som vil være utplassert ved inngangen.

Hvordan følge møtet på video?

De som melder seg på til å følge møtet på video vil motta en link på e-posten de oppgir der de kan klikke for å følge møtet.

Påmelding

Påmelding:

Trykk på knappen og fyll inn navn og epostadresse for å melde deg på: 

Tema for møtet