Måløy Vekst inviterer til frokostmøte onsdag 14. oktober 08.00-10.00 (frokost fra 07.30) i Parken Kulturhus på Raudeberg

Del dette INNLEGGET

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Måløy Vekst inviterer til frokostmøte onsdag 14. oktober 08.00-10.00 (frokost fra 07.30) i Parken Kulturhus på Raudeberg.

For å ivareta smittevern er det bare plass til 50 personer i Parken Kulturhus, så her er det førstemann til mølla. Aksjonærene i Måløy Vekst vil bli prioritert om det er mange påmeldinger.

Smittevern

For å ivareta kravet til smittevern må alle som skal delta på møtet registrere seg med navn og e-post (for evt. smittesporing), i tillegg vil salen innredes med stor avstand mellom deltakerne. Frokosten vil være ferdigpakket og lagt ut på plassene til deltakerne på forhånd. I tillegg oppfordrer vi til å unngå fysisk kontakt (håndhilsing etc.) og til å vaske hendene godt eller bruke hånd desinfisering som vil være utplassert ved inngangen.

Tema for møtet

  • Siste nytt fra Måløy Vekst v/prosjektleder Frank-Willy Djuvik.
  • Kompetanseutvikling med Innovasjon Norge v/seniorrådgiver Tim Genge
  • Ny politisk organisering i Kinn – hva betyr dette for næringslivet? v/Jacob Nødseth, leder for plan-, miljø- og næringsutvalget.
  • MMR Ocean Blue hittil og planer fremover v/stiftelsen MMR.
  • Fagskulen Måløy- informasjon og satsing videre v/fungerende avdelingsleder Inger Vedvik og Gunnar B. Solvåg, maskinoffiser og styrerepresentant.
  • Skipskompetanse – årets Ship of the Year 2020 v/daglig leder Per Jørgen Silden.