frokostmøte 12 feb.

Måløy Vekst inviterer til frukostmøte tysdag 9. juni kl 08.00-10.00 (frukost frå kl 07.30) i Parken Kulturhus på Raudeberg. Generalforsamlinga blir etter frokostmøtet

Del dette INNLEGGET

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Måløy Vekst inviterer til frukostmøte tysdag 9. juni kl 08.00-10.00 (frukost frå kl 07.30) i Parken Kulturhus på Raudeberg.

Generalforsamlinga er etter frukostmøtet kl. 10.00.

For å ivareta smittevern, så vert det berre plass til 50 personar i Parken Kulturhus, så her vert det førstemann til mølla. Aksjonærar i Måløy Vekst vil bli prioritert om det er mykje påmeldingar. Dei som ikkje får plass i kulturhuset eller ikkje har anledning til å møte fysisk, vil kunne følge møtet direkte på våre facebooksider.

Smittevern

For å ivareta kravet til smittevern må alle som skal delta på møtet registrere seg med navn og e-post (for evt smittesporing), i tillegg vil salen innredes med stor avstand mellom deltagerne. Frokosten vil være ferdigpakket og lagt ut på plassene til deltagerne på forhånd. I tillegg oppfordrer vi til å unngå fysisk kontakt (håndhilsing etc) og til å vaske hendene godt eller bruke hånd desinfisering som vil være utplassert ved inngangen.

Tema for møtet