Måløy Vekst inviterer til frukostmøte tysdag 9. juni kl 08.00-10.00 (frukost frå kl 07.30) i Parken Kulturhus på Raudeberg. Generalforsamlinga blir etter frokostmøtet

frokostmøte 12 feb.

Måløy Vekst inviterer til frukostmøte tysdag 9. juni kl 08.00-10.00 (frukost frå kl 07.30) i Parken Kulturhus på Raudeberg.

Generalforsamlinga er etter frukostmøtet kl. 10.00.

For å ivareta smittevern, så vert det berre plass til 50 personar i Parken Kulturhus, så her vert det førstemann til mølla. Aksjonærar i Måløy Vekst vil bli prioritert om det er mykje påmeldingar. Dei som ikkje får plass i kulturhuset eller ikkje har anledning til å møte fysisk, vil kunne følge møtet direkte på våre facebooksider.

Smittevern

For å ivareta kravet til smittevern må alle som skal delta på møtet registrere seg med navn og e-post (for evt smittesporing), i tillegg vil salen innredes med stor avstand mellom deltagerne. Frokosten vil være ferdigpakket og lagt ut på plassene til deltagerne på forhånd. I tillegg oppfordrer vi til å unngå fysisk kontakt (håndhilsing etc) og til å vaske hendene godt eller bruke hånd desinfisering som vil være utplassert ved inngangen.

Tema for møtet