Måløytreff i Bergen

Måløy Vekst jobber med rekrutteringstiltak på mange plan, og nå som pandemien endelig er over, har vi lov til å arrangere nettverkstreff igjen. I fjor på denne tiden planla vi et Måløytreff i Bergen for å møte studentene som har flyttet ut på deres arena, men det måtte dessverre avlyses. Nå prøver vi igjen, og har satt datoen torsdag 11. november.

Et rekrutteringstiltak som dette, hvor vi inviterer med næringslivet til Bergen for å presentere og gi informasjon til studentene, er et viktig tiltak og en god arena for nettverksbygging. Av erfaring vet vi at det er mange som flytter for å studere som ikke har god nok informasjon om hva næringslivet i lokalsamfunnet har å by på. Vi har i år valgt å presentere større klynger og miljøer fra Måløy for å vise bredden inn mot arbeidslivet vi har. Det er viktig å vise at det ikke trengs kun en spesifikk utdanningsretning for å få jobb her. 

Forhåpentligvis er dette bare det første av mange sånne treff, og vi satser på å få til et i halvåret for å dele informasjon med studenter, nyutdannede og jobbsøkere. 

Mer informasjon og påmelding til treffet finner du her.