Måløytreff i Bergen – avlyst

I forbindelse med oppblomstringen av tilfeller av covid-19 i Bergen velger vi å utsette treffet. Det er veldig dumt at det ble slik, men å utsette treffet var et nødvendig valg for oss å ta. Vi tar igjen treffet i en senere anledning når situasjonen har forbedret seg i Bergen og håper at dere vil være med da. 
 
 
 

Drømmejobben din finnes i Måløy – møt din neste arbeidsgiver i Bergen 29. oktober

Er du student, nyutdannet eller på jakt etter din fremtidige arbeidsgiver? Da bør du sette av kvelden 29. oktober i Bergen. Måløy har ett av de mest varierte og fremtidsrettede næringslivet i landet. Måløy Vekst ønsker å invitere deg til Måløyttreff i Bergen for at du skal bli bedre kjent med næringslivet i Måløy, enten du har en relasjon til Måløy, eller bare er interessert i å høre om næringslivet vårt. Måløy har markert seg på kartet med et sterkt næringsliv, blant annet innenfor fiskeri og havbruk, maritim næring, design, skipsbygging og IT. Den 29.oktober har du mulighet til å høre på spennende foredrag fra ulike Måløy-bedrifter samt en mulighet til å komme i prat med bedriftene. – kanskje finner du din drømmejobb i Måløy?

GRATIS arrangement INKLUSIVT mat og drikke.

PÅMELDING: https://forms.gle/GrrQ7wNe4HBqphKU6

Smittevern:

For å ivareta smittevern har vi et maks antall plasser, så her gjelder førstemann til mølla-prinsippet. Derfor anbefaler vi å melde deg på så fort som mulig.

For å ivareta kravet til smittevern må alle som skal delta på treffet registrere seg med navn og e-post (for evt. smittesporing), i tillegg vil salen innredes med stor avstand mellom deltakerne. Vi oppfordrer også til å unngå fysisk kontakt (håndhilsning etc.) og til å vaske hendene godt eller bruke hånd desinfisering som vil være utplassert ved inngangen.