Pakking, distribusjon og salg

yoga til reiselivskurs
fjordkysten-måløyvekst-sunnfjordutivkling logo

Pakking, distribusjon og salg

Oppdatert kunnskap er viktig for å kunne tilby attraktive opplevelser. Måløy Vekst, Visit Fjordkysten og Sunnfjord Utvikling har inngått et kurssamarbeid for å tilby reiselivsnæringen et bredt utvalg av kurs. I vinter kan du delta på kurset «Pakking, distribusjon og salg» i Måløy.

FEBRUAR

4. - 5.

yoga til reiselivskurs

PAKKING, DISTRIBUSJON OG SALG

Dato: 

Dag 1 og 2: 4. – 5. februar. Dag 3: 10. mars 2020.
Stad: Thon Hotel Måløy, Måløy
Pris: 1500,- Inkluderer kursavgift og måltid på dagtid. 

På kurset Pakking, distribusjon og salg er målsettingen å gjøre deg i stand til å sette sammen attraktive produktpakker, oppnå resultat i salgsarbeidet og bidra til en mer effektiv distribusjon av ditt reiselivsprodukt.

Kurset tilpasses deltakernes egne utfordringer når det gjelder spørsmål om hvilke produktpakker som selger, hvordan en får fart i salget og hvilke distribusjonskanaler som er de rette for deltakernes produkter – både i det nasjonale og i de internasjonale markedene.

Hvem passer kurset for?

Kurset passer for alle reiselivsbedrifter og opplevelsesprodusenter innen kultur og reiseliv.

Hvem skal holde kurset?

Kursholder er Børre Berglund. Han har omfattende erfaring fra reiselivsnæringen, både i Norge og internasjonalt. Siden 1990 har Børre arbeidet med distribusjon og salg av norske reiselivsprodukter.

Hvor lenge varer kurset?

Den første delen av kurset går fra lunsj til lunsj 4.-5.februar 2020. På kvelden 4.februar kan de som ønsker det bli med på en felles middag. 10.mars er det en oppfølgingsdag som varer fra kl. 10:30 til 15:00.

Trenger du overnatting i Måløy?

Treng du overnatting i Måløy? Ved å oppgi bestillingskoden «Måløy Vekst» til Thon Hotel Måløy betaler deltakerne på kurset kr 1395,- for hotellrom inkl. frokost og lett kveldsmat. Pristilbudet gjelder for direktebestillinger via resepsjonen, e-post eller telefon.

Hvem arrangerer kurset?

Hvem arrangerer kurset? Måløy Vekst, Visit Fjordkysten og Sunnfjord Utvikling har inngått et kurssamarbeid for å tilby reiselivsnæringen et bredt utvalg av kurs. Måløy Vekst er hovedansvarlig for kurset «Pakking, distribusjon og salg» Kurset er støttet og delfinansiert av Innovasjon Norge.

Hvordan melder du deg på kurset? Du sender en e-post til sissel@maloyvekst.no innen 17.januar.       I e-posten tar du med navn på deltaker, telefonnummer, fakturaadresse, eventuelle allergier og om du ønsker å være med på middag 4.februar.

Hvordan melder du deg på kurset?

Hvordan melder du deg på kurset? Du sender en e-post til sissel@maloyvekst.no innen 17.januar. I e-posten tar du med navn på deltaker, telefonnummer, fakturaadresse, eventuelle allergier og om du ønsker å være med på middag 4.februar.