PRESSEMELDING: Anette Botnmark Jahre er ny rådgiver i Måløy Vekst

Del dette INNLEGGET

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Måløy Vekst har ansatt Anette Botnmark Jahre som rådgiver innen markedsføring og kommunikasjon. Anette er 26 år, opprinnelig fra Tønsberg, men bosatt i Måløy sammen med samboer. 

Måløy Vekst er næringslivet og kommunen sitt felles organ for langsiktig samfunns- og næringsutvikling. Selskapet har som formål å fremme vekst i næringslivet og skape bolyst i kommunen. Anette vil jobbe med stedsutvikling, reiseliv, omdømmebygging og rekruttering, og starter i jobben i midten av mars. 

Anette har en mastergrad i folkehelsevitenskap og har tidligere jobbet som folkehelsekoordinator i Giske kommune. For tiden jobber hun som miljøterapeut i psykiatrien i Stad kommune, og er treningsinstruktør på Måløy treningssenter.

 Daglig leder i Måløy Vekst, Randi Humborstad, ser frem til å få en ny kollega i Måløy Vekst: 

«Anette har de rette personlige egenskapene som vi har lett etter når vi skulle ansette en ny rådgiver i Måløy Vekst. Anette har et sterkt samfunnsengasjement, er utadvendt og målbevisst, og bygger lett nye relasjoner. Anette har også gode kommunikasjons- og formidlingsevner, og jeg er sikker på at hun vil passe godt inn i Måløy Vekst». 

Anette ser frem til å begynne i Måløy Vekst, og sier følgende:

 «Jeg er veldig takknemlig for å få muligheten i Måløy vekst, og ser frem til å ta fatt på nye oppgaver og utfordringer. Jeg gleder meg til nye bekjentskaper og til å bli mer kjent med næringslivet i området. Som tilflytter ser jeg kanskje Måløy i et litt annet perspektiv, og jeg tror at min utdanningsbakgrunn og synsvinkling passer godt i arbeidet med rekruttering og omdømme».