PRESSEMELDING: Anette Botnmark Jahre er ny rådgiver i Måløy Vekst

Måløy Vekst har ansatt Anette Botnmark Jahre som rådgiver innen markedsføring og kommunikasjon. Anette er 26 år, opprinnelig fra Tønsberg, men bosatt i Måløy sammen med samboer. 

Måløy Vekst er næringslivet og kommunen sitt felles organ for langsiktig samfunns- og næringsutvikling. Selskapet har som formål å fremme vekst i næringslivet og skape bolyst i kommunen. Anette vil jobbe med stedsutvikling, reiseliv, omdømmebygging og rekruttering, og starter i jobben i midten av mars. 

Anette har en mastergrad i folkehelsevitenskap og har tidligere jobbet som folkehelsekoordinator i Giske kommune. For tiden jobber hun som miljøterapeut i psykiatrien i Stad kommune, og er treningsinstruktør på Måløy treningssenter.

 Daglig leder i Måløy Vekst, Randi Humborstad, ser frem til å få en ny kollega i Måløy Vekst: 

«Anette har de rette personlige egenskapene som vi har lett etter når vi skulle ansette en ny rådgiver i Måløy Vekst. Anette har et sterkt samfunnsengasjement, er utadvendt og målbevisst, og bygger lett nye relasjoner. Anette har også gode kommunikasjons- og formidlingsevner, og jeg er sikker på at hun vil passe godt inn i Måløy Vekst». 

Anette ser frem til å begynne i Måløy Vekst, og sier følgende:

 «Jeg er veldig takknemlig for å få muligheten i Måløy vekst, og ser frem til å ta fatt på nye oppgaver og utfordringer. Jeg gleder meg til nye bekjentskaper og til å bli mer kjent med næringslivet i området. Som tilflytter ser jeg kanskje Måløy i et litt annet perspektiv, og jeg tror at min utdanningsbakgrunn og synsvinkling passer godt i arbeidet med rekruttering og omdømme».