Pressemelding: Erlend Nygård Kvalheim er ny styreleder i Måløy Vekst

Etter 4 år som styreleder i Måløy Vekst ble Hildegunn Fure Osmundsvåg takket av for sitt engasjement under generalforsamlingen torsdag 20. juni. Erlend Nygård Kvalheim har nå tatt over stafettpinnen etter Fure Osmundsvåg. 

Kvalheim er daglig leder ved EasyForm, som har vært en engasjert aksjonær i Måløy Vekst over lang tid. Easy Form produserer avanserte flater i plast og komposittmaterialer til en rekke formål. De lager bl.a. båtskrog i kompositt og modeller av båter og andre konstruksjoner. Easy Form er en del av konsernet og skipsdesignselskapet Sea Technology, som sammen med Måløy Verft og Stadt Towing Tank, bygger båter som for eksempel ambulansebåter, og nå nylig en katamaran for Hvaler sambandet for Norled. Den nye styrelederen har vært medlem i styret til Måløy Vekst i ett år. 

Jeg er ydmyk og takknemlig for tilliten med å bli valgt som styreleder i Måløy Vekst. Dette er et svært velfungerende vekstselskap som både fronter og arbeider aktivt for aksjonærene og medlemmenes interesser. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven, og håper at styret kan være et nyttig verktøy for ledelsen og de ansatte i Måløy Vekst til å fortsette det gode arbeidet som blir lagt ned, sier Kvalheim. 

Vi er veldig glade for at Erlend Kvalheim har tatt på seg vervet som styreleder. Kvalheim har vært svært engasjert i saker som er viktige for lokalt næringsliv, både gjennom sitt arbeid i styret, men også som aksjonær i Måløy Vekst. Han har blant annet vist stort engasjement for, og vi har hatt et tett samarbeid, i saken om skolestruktur ved Måløy vidaregåande skule, forteller daglig leder i Måløy Vekst, Randi Humborstad. 

På grunn av at Kvalheim går fra å være styremedlem til å bli styreleder måtte valgkomiteen også foreslå et nytt medlem til styret. Valget falt på Roger Rimstad, som er avdelingsleder ved Sølvberg Bygg. Hovedaktiviteter ved Sølvberg Bygg sin avdeling i Måløy er salg og oppføring av boliger og hytter fra Blink Hus, i tillegg til eiendomsutvikling. 

Det er veldig positivt å få inn et styremedlem som kan representere byggebransjen i Måløy. Sammensetningen av styret gjør at et bredt spekter av ulike bransjer er representert. Dette er viktig for å sørge for at Måløy Vekst ivaretar alle våre aksjonærer og medlemmers interesser i vårt arbeid. 

I dag ser styret slik ut: 

  • Erlend Nygård Kvalheim, EasyForm (styreleder) 
  • Roger Rimstad, Sølvberg Bygg (styremedlem) 
  • Kristine Velle Sjåstad, LocalHost (styremedlem) 
  • Birger Silden, Ulvesund Elektro (styremedlem) 
  • Sunniva Audardottir Oldeide, Fiskevegn (styremedlem) 
  • Bengt Solheim-Olsen, ordfører i Kinn kommune (styremedlem)