PRESSEMELDING: Seline Larsen er ny kommunikasjonsrådgiver i Måløy Vekst

Måløy Vekst har ansatt Seline Larsen som kommunikasjonsrådgiver i Måløy Vekst. Seline er 24 år gammel og er fra Måløy.

Måløy Vekst er næringslivet og kommunen sitt felles organ for langsiktig samfunns- og næringsutvikling. Selskapet har som formål å fremme vekst i næringslivet og skape bolyst i kommunen. Grunnet nye prosjekter og en økende arbeidsmengde har vi behov for å øke antall ansatte i selskapet, sier daglig leder i Måløy Vekst, Randi Humborstad.

Seline vil få ansvaret for Måløy Vekst sitt kommunikasjonsarbeid innen en rekke prosjekter. Hun vil også jobbe med innholdsproduksjon og utvikling av materiell, samt videreutvikle og drifte Måløy Vekst sine nettsider og kanaler i sosiale medier. Hun vil også delta i andre utviklingsoppgaver i selskapet, og starter i jobben 1. desember.

Seline har en bachelorgrad i TV-produksjon fra Universitetet i Bergen. Hun har vært praktikant hos NRK Nynorsk mediesenter, vært journalist i Fjordenes Tidende og jobber for tiden som journalist i NRK Vestland.

Daglig leder i Måløy Vekst ser frem til å få en ny kollega i Måløy Vekst:

«Seline har de rette personlige egenskapene som vi har lett etter når vi skulle ansette en kommunikasjonsrådgiver i Måløy Vekst. Seline har god erfaring som fotograf, videojournalist og skrivende journalist. Seline er kreativ og har mange gode ideer om hvordan Måløy Vekst kan kommunikasjons- og formidlingsevner, og jeg er sikker på at hun vil passe godt inn i Måløy Vekst».

Seline ser frem til å begynne i Måløy Vekst, og sier følgende:

“Det er veldig stas å få tilbud om denne jobben. Måløy Vekst er et svært spennende selskap som driver med viktig arbeid for å skape bolyst i kommunen og fremme vekst i det lokale næringslivet – som er både fremtidsrettet og nytenkende. Jeg ser veldig frem til å bli bedre kjent med aksjonærene og å ta fatt i spennende prosjekter og arbeidsoppgaver. Jeg gleder meg stort til å bli en del av det dyktige teamet i Måløy Vekst».