PRESSEMELDING: Skipstunnelkonferanse 9. september

Ny dato for Skipstunnelkonferansen er fredag 9. september om bord i Havila Castor. Det blir start i Måløy og en lenger seilas med mange interessante foredragsholdere, eget ilandstigningsprogram i Hjørundfjorden, samt middag før avslutning i Ålesund. Dette blir en unik kombinasjon med viktig kunnskap og spektakulære naturopplevelser på en gang!

Alle med interesse for verdens første skipstunnel får nå en unik sjanse til å være sammen og diskutere muligheter for ringvirkninger langs kysten vår. Det er styringsgruppen for utviklingsarbeid rundt Stad skipstunnel og vekstselskapene i de tre kommunene Stad, Kinn og Vanylven som arrangerer konferansen.

Styringsgruppa ønsker med denne konferansen å sette fokus på mulighetene skipstunnelen vil gi for flytting av persontransport og gods til sjø, der både trygghet, regularitet og punktlighet øker. Til konferansen er det hentet inn flere foredragsholdere som vil snakke om grønn skipsfart, hurtigbåtforbindelse Ålesund-Bergen, verdiskapingen i sjømatnæringen og ikke minst hvordan Stad skipstunnel kan bli et internasjonalt reiselivsikon.

Konferansier Eli Kari Gjengedal vil lose oss gjennom programmet som byr på representanter fra regjering, fylkeskommunene, Kystverket, Kystrederiene, MaritimeCleanTech, Mowi, Norled, FjordTours, Norsk Reiseliv, Havila Kystruten, NHO Vestland m.fl.

Konferansen i mai var fullbooket, men siden vi måtte endre dato, har det åpnet seg opp noen ledige plasser. For mer informasjon og kjøp av billett, send en e-post til anette@maloyvekst.no. Førstemann til mølla! Hvis det er ønskelig å overnatte i Måløy fra 8-9. september, ta direkte kontakt.