Børge blir seniorrådgiver i Måløy Vekst

I april lyste Måløy Vekst ut en ledig stilling som seniorrådgiver i selskapet, med fokus på nærings- og forretningsutvikling. Børge Kvinge (59 år) søkte på denne stillingen og ble tilbudt jobben. Allerede mandag 13. mai starter han i ny stilling.

  • Vi er veldig fornøyd med å ha fått på plass en ressurs som Børge i stillingen som seniorrådgiver i Måløy Vekst. Han tar med seg svært relevant kompetanse og lang erfaring fra flere ulike bransjer, både som leder, konsulent og gründer. Børge er en selger-type og relasjonsbygger, og har mye erfaring og kunnskap om forretningsutvikling og merkevarebygging. Børge har de riktige egenskapene og erfaringen som trengs for å gjennomføre de gode prosjektene for å utvikle næringslivet i Måløy videre, sier daglig leder Randi Humborstad.

Måløy Vekst jobber for langsiktig samfunns- og næringsutvikling sammen med kommunen og lokalt næringsliv. Selskapet har som formål å fremme vekst i næringslivet og å skape bolyst i kommunen. I stillingen som seniorrådgiver vil Kvinge blant annet jobbe med prosjekter innen grønn næringsutvikling og innovasjon, samt destinasjonsutvikling og merkevarebygging.

  • Etter å ha flyttet til Nordfjord for noen måneder siden har jeg blitt klar over Måløy sitt sterke næringsliv. Det å få lov til å bidra til samarbeid og videreutvikling synes jeg hørtes veldig spennende ut. Når muligheten dukket opp i Måløy Vekst var det bare å kaste seg på, sier Kvinge.

Fra tidligere har Kvinge solid ledererfaring innen varemerker, organisasjonsutvikling, HR, salg, markedsføring, distribusjon og merkevarebygging. Kvinges kompetanse innen prosjektledelse, forretningsutvikling og utvikling av opplevelsesprodukter vil være særlig relevant for hans ansvarsområder. Nå gleder han seg til å ta fatt på arbeidsoppgavene i den nye jobben.

  • Jeg ser virkelig frem til å bli kjent med alle de sterke bedriftene som finnes i Måløy. Vi har en unik mulighet til å utvikle Måløy til en ledende posisjon innen sjømat og havbruk med alt hva det innebærer. Videre må vi fortsette å utvikle oss som destinasjon og ikke minst legge til rette for økt bolyst. Jeg har også stor tro på økt samarbeid i Nordfjord slik at vi styrker regionen i konkurranse med de mer urbane regionene i landet. Bli bedre på det vi allerede er best på, legger han til.