God sommer fra Måløy Vekst!

No er sommaren her og vi skal lade litt før vi tek for oss ein innhaldsrik haust! Men fyrst ønskjer vi å helse alle våre aksjonærar, medlemmar, samarbeidspartnarar og vener ein riktig god sommar! 

Vi søkjer Fasilitator til nyoppretta stilling i Måløy Vekst!

Måløy Vekst søkjer etter ein person som kan fasilitere og koordinere arbeidslivet sine behov for kompetanse og utvikling.

Stillingstittel: Fasilitator for kompetanseutvikling
Søknadsfrist: 23. juli

Les meir om stillinga her: Vil du arbeide med kompetanseutvikling i lokalt arbeidsliv? – Måløy Vekst

Til hausten skal vi til med mange spennande arrangement:

Måløy Vekst og Kystrederiene set fokus på Stad skipstunnel under Arendalsuka!

Vi inviterer til seminar ombord i Statsraad Lehmkuhl torsdag 17.august kl.14.00-16.00. Her vil fleire engasjerte halde innlegg for å understreke viktigheita med å få på plass tunnelen. 

Om Stad Skipstunnel:

Stad skipstunnel er ei investering i det Norge skal leve av i framtida. Ein stor del av verdiane vi skal leve av er knytt til kysten og havet. Stad skipstunnel vil gjere sjøtransporten tryggare, meir effektiv og meir miljøvennlig. 

Kystverket er klare til å lyse ut anbudskonkurransen for å finne ein hovedentreprenør som kan drive/bygge skipstunnelen. Men dei venter på klarsignal frå regjeringen, som har sagt at dei vil komme tilbake til Stortinget i saken i forbindelse med statsbudsjettet for 2024. No er det nok utgreiingar og trenering, få Stad skipstunnel ut i marknaden no!

Les meir: https://program.arendalsuka.no/event/view/22350
Følg arrangementet på Facebook her: https://m.facebook.com/events/811289204057916

Bli med på fiskeri- og havbrukskonferanse i september!

Måløy Vekst og Vestland fylkeskommune arrangerer fiskeri- og havbrukskonferanse 26.-27.september. Temaet for konferansen er “Fremtidens fiskeri- og havbruksnæring” og konferansen skjer på Parken kulturhus på Raudeberg. 

Påmelding og meir informasjon finner du her: Konferanse: Fremtidens fiskeri- og havbruksnæring – Måløy Vekst

Nytt Måløytreff i oktober

Vi tar med oss mange spennande lokale bedrifter til Bergen for å presentere dei mange moglegheitene som fins i Måløy. Er du student, på jakt etter jobb eller berre nysgjerrig på næringslivet i vårt område? Ta turen! Måløytreffet vil skje tidleg i oktober. Meir informasjon kjem fortløpande på vår nettside og i sosiale medium.

Har du innspel?

Vi jobbar også med mange spennande prosjekt, som til dømes etablering av el-bil-ladarar i Måløy sentrum, utdanningshub for desentraliserte studiar og møteplassar for både unge i arbeidslivet og tilsette i lokalt næringsliv.

Måløy Vekst ønskjer å sette fokus på dei mange moglegheitene i det lokale næringslivet, evna til utvikling og dei som har funne draumejobben i Måløy. Har du tips til ein god historie? Ta kontakt med oss!