Måløy Vekst inviterer til frokostmøte tirsdag 8. september 08.00-10.00 (frokost fra 07.30) i Parken Kulturhus på Raudeberg

Måløy Vekst inviterer til frokostmøte tirsdag 8. september 08.00-10.00 (frokost fra 07.30) i Parken Kulturhus på Raudeberg.

For å ivareta smittevern er det bare plass til 50 personer i Parken Kulturhus, så her er det førstemann til mølla. Aksjonærene i Måløy Vekst vil bli prioritert om det er mange påmeldinger.

Smittevern

For å ivareta kravet til smittevern må alle som skal delta på møtet registrere seg med navn og e-post (for evt. smittesporing), i tillegg vil salen innredes med stor avstand mellom deltakerne. Frokosten vil være ferdigpakket og lagt ut på plassene til deltakerne på forhånd. I tillegg oppfordrer vi til å unngå fysisk kontakt (håndhilsing etc.) og til å vaske hendene godt eller bruke hånd desinfisering som vil være utplassert ved inngangen.

Tema for møtet

  • Siste nytt fra Måløy Vekst v/daglig leder Randi Humborstad

  • Bedriftspresentasjon: Nordvestvinduet v/daglig leder Rune Sætren

  • Cruise og hvordan lykkes med dette i Måløy av Nordfjord Havn v/driftsleder Sølve Oldeide

  • 9 måneder med ny kommune. Hva er status innenfor samfunnsutvikling, plan byggesak av Kinn Kommune v/kommunalsjef Rolf Bjarne Sund.

  • Fisk på Fjord Base av INC-gruppen v/Britt Dalsbotten og Beate Solheim Grønnevik

  • Diskusjon om fylkesmannen sin inngripen i lokal utvikling v/Helge Andre Njåstad, medlem av kommunal og forvaltningskomiteen på stortinget