Måløy Vekst inviterer til frokostmøte tirsdag 8. september 08.00-10.00 (frokost fra 07.30) i Parken Kulturhus på Raudeberg

Del dette INNLEGGET

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Måløy Vekst inviterer til frokostmøte tirsdag 8. september 08.00-10.00 (frokost fra 07.30) i Parken Kulturhus på Raudeberg.

For å ivareta smittevern er det bare plass til 50 personer i Parken Kulturhus, så her er det førstemann til mølla. Aksjonærene i Måløy Vekst vil bli prioritert om det er mange påmeldinger.

Smittevern

For å ivareta kravet til smittevern må alle som skal delta på møtet registrere seg med navn og e-post (for evt. smittesporing), i tillegg vil salen innredes med stor avstand mellom deltakerne. Frokosten vil være ferdigpakket og lagt ut på plassene til deltakerne på forhånd. I tillegg oppfordrer vi til å unngå fysisk kontakt (håndhilsing etc.) og til å vaske hendene godt eller bruke hånd desinfisering som vil være utplassert ved inngangen.

Tema for møtet

  • Siste nytt fra Måløy Vekst v/daglig leder Randi Humborstad

  • Bedriftspresentasjon: Nordvestvinduet v/daglig leder Rune Sætren

  • Cruise og hvordan lykkes med dette i Måløy av Nordfjord Havn v/driftsleder Sølve Oldeide

  • 9 måneder med ny kommune. Hva er status innenfor samfunnsutvikling, plan byggesak av Kinn Kommune v/kommunalsjef Rolf Bjarne Sund.

  • Fisk på Fjord Base av INC-gruppen v/Britt Dalsbotten og Beate Solheim Grønnevik

  • Diskusjon om fylkesmannen sin inngripen i lokal utvikling v/Helge Andre Njåstad, medlem av kommunal og forvaltningskomiteen på stortinget