Vi har arrangert Måløytreff i Bergen

Torsdag 11. november arrangerte Måløy Vekst Måløytreff i Bergen, et rekrutteringstreff for studenter. Rundt 50 personer var til stede, inkludert Måløy Vekst og fem representanter fra næringslivet i Måløy. På dette første rekrutteringstreffet valgte vi å vise frem den store bredden vi har i næringslivet, og hadde med oss representanter fra flere næringslivsklynger.

Fra næringslivet hadde vi med oss Maja Finnes Sollid fra Coast Seafood, Miriam Edler fra Måløy Maritime Group (MMG), Torbjørn Moi fra Whereby presenterte IT-miljøet, Christian Carlson presenterte “teknopollen” og Sea Technology og Leni Marie Lisæther presenterte Fiskeridirektoratet. Måløy Vekst startet treffet med å fortelle litt om hva vi driver med og relevante prosjekter.

Det var mange ulike studieretninger representert på møtet, og selv om ikke alle innleggene var spot-on på deres utdanning, har det kommet mange gode tilbakemeldinger fra deltakerne. Det er nyttig å vite hva som skjer og hvilke muligheter som finnes. Utad vises ikke alt, og ofte ser man et kjent bedriftnavn uten at man vet hva de driver med til daglig. Måløy har det mest varierte næringslivet i Vestland fylke, med Bergen på 2. plass, så her er det mange muligheter!

Fremover vil de deltakerne som ønsker informasjon, få tilsendt e-post om utlyste stillinger som passer med deres studie og utdanningssituasjon. Måløy Vekst vil jobbe aktivt med å dele informasjon ut til studenter og nyutdannede for å vise mulighetene vi har her i området.

Måløy Vekst takker for oppmøte og deltakelse fra både næringslivet og studentene! Vi planlegger nytt Måløytreff til våren med nye bedrifter å vise frem.

Under ligger presentasjonene fra treffet.